Kamers woonhuis

b&b frankrijk

KAMERS WOONHUIS:

De Standaard kamer is ruim en licht, heeft twee comfortabele bedden (90×2.00), kledingkast, douche en wastafel op de kamer en een privé toilet op de gang.

Tarief  inclusief ontbijt: 2 personen per nacht: € 65,-

De Luxe kamer is knus,  heeft een heerlijk tweepersoons boxspringbed (1.80×2.00), een ruime  badkamer met dubbele wastafel, ligbad  en aparte douche, aparte toilet.

Tarief inclusief ontbijt:  2 personen per nacht: € 75,-

Extrabed  op de kamer bijplaatsen per nacht: € 20,-

De kamers bevinden zich op de eerste verdieping, u kunt hier gratis koffie (nespresso) en thee zetten. Vanuit de slaapkamers heeft u een fantastisch uitzicht op onze tuin en over de landerijen. In het hele huis kunt u gebruik maken van gratis WIFI.

Op de begane grond is er voor de gasten een gezamenlijke salon met aangrenzend de veranda en de tuin waar het heerlijk  toeven is in het zonnetje of juist onder een van de vele oude bomen. Daarnaast is er een grote trampoline,  jeudeboulebaan en voldoende speelruimte voor kinderen.

vakantiemenu in juli/augustus: vooraf stokbrood met kruidenboter, hoofdgerecht lasagne met salade, nagerecht ijs. Kosten € 15,- p.p kinderen tot 10 jaar € 10,- p.p. Dit is exclusief drankjes.
Graag vooraf reserveren.

Aankomst: vanaf 16.00 uur
Vertrek: voor 10.00 uur

Bekijk beschikbaarheid             Kamer reserveren

16478442

WIFI_logo

Sfeervol overnachten