Kamers woonhuis

KAMERS WOONHUIS:

Wij hebben 2 kamers op de 1e verdieping, de standaard en de luxe kamer, hieronder beide kamers omschreven.

De Luxe kamer,  heeft een heerlijk tweepersoons boxspringbed (1.80×2.00), een ruime  badkamer met dubbele wastafel, ligbad  en aparte douche, apart toilet en een eigen woonkamer.

Tarief  inclusief ontbijt: 2 personen per nacht: € 75,-

De Standard kamer (2pers)  op de eerste verdieping van het huis, bestaande uit een woonkamer met toegang tot de ruime slaapkamer die plaats biedt aan 2 personen, 2 ruime bedden van 90x200cm. Deze slaapkamer heeft een eigen doucheruimte en toilet, zie onderstaande foto’s.

Tarief inclusief ontbijt: 2 personen per nacht: € 70, –

Algemeen

In beide suites kan een extra bed  bij geplaatst worden , tarief voor een extra persson incl. een ontbijt per nacht is: € 10,-

Uw bed is opgemaakt en er zijn handdoeken aanwezig.

De suites bevinden zich op de eerste verdieping, u kunt hier gratis koffie en thee zetten. Vanuit de slaapkamers heeft u een fantastisch uitzicht op onze tuin en over de landerijen. In het hele huis kunt u gebruik maken van gratis WIFI.

De salon, de veranda en de tuin waar het heerlijk  toeven is in het zonnetje of juist onder een van de vele oude bomen is vrij toegankelijk. Daarnaast is er een grote trampoline,  een  jeu de boules baan , een simpel zwembad en een voldoende speelruimte voor kinderen.

vakantiemenu in juni/juli/augustus:

menu van de dag met koffie of thee toe. Kosten € 15,- p.p kinderen tot 10 jaar € 10,- p.p. Dit is exclusief drankjes.
Graag vooraf reserveren.

Aankomst: vanaf 16.00 uur
Vertrek: voor 10.00 uur

Heeft u belangstelling en wilt u  boeken, stuur ons een bericht via de mail  fradonniere-8@hotmail.com of bel ons even, +31638565828,

graag tot ziens, Dirk en Karla

WIFI_logo