Kamers woonhuis

b&b frankrijk
standaard kamer

KAMERS WOONHUIS:

De Standaard kamer is ruim en licht, heeft twee comfortabele bedden (90×2.00), doucheruimte met wastafel en een apart toilet op de kamer.

Tarief  inclusief ontbijt: 2 personen per nacht: € 65,-

De Luxe kamer is knus,  heeft een heerlijk tweepersoons boxspringbed (1.80×2.00), een ruime  badkamer met dubbele wastafel, ligbad  en aparte douche, apart toilet.

Tarief inclusief ontbijt:  2 personen per nacht: € 75,-

Extra bed  op de kamer bijplaatsen en een ontbijt per nacht: € 20,-

In combinatie met de standaard- of luxekamer is er een extra kamer met  een 2 persoonbed te boeken voor als u met 1 of  2 personen meer bent. Deze kamer is te boeken voor € 45,- extra en is incl ontbijt.

Deze kamer is ook als Budgetkamer te boeken dan heeft u naast de kamer alleen de beschikking over een gedeeld toilet, voor dezelfde prijs van € 45,- per nacht en is incl. ontbijt.

De kamers bevinden zich op de eerste verdieping, u kunt hier gratis koffie en thee zetten. Vanuit de slaapkamers heeft u een fantastisch uitzicht op onze tuin en over de landerijen. In het hele huis kunt u gebruik maken van gratis WIFI.

Op de 1e verdieping is er voor de gasten een gezamenlijke salon, de veranda en de tuin waar het heerlijk  toeven is in het zonnetje of juist onder een van de vele oude bomen is vrij toegankelijk. Daarnaast is er een grote trampoline,  jeudeboulebaan en voldoende speelruimte voor kinderen.

vakantiemenu in juli/augustus: menu van de dag met koffie of theetoe. Kosten € 15,- p.p kinderen tot 10 jaar € 10,- p.p. Dit is exclusief drankjes.
Graag vooraf reserveren.

Aankomst: vanaf 16.00 uur
Vertrek: voor 10.00 uur

Heeft u belangstelling en wilt u  boeken, stuur ons een bericht via de mail  fradonniere-8@hotmail.com of bel ons even, graag tot ziens.

16478442
luxe kamer
budget kamer

WIFI_logo